Salut registra 37 positius des de divendres i només 3 ingressats

El brot de les colònies d'Encamp es tanca amb 25 contagiats, dels quals 23 són menors que participaven a les activitats als Cortals

Zona de proves TMA a la plaça de braus

Zona de proves TMA a la plaça de brausFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ritme de contagis de la Covid baixa segons les dades de positius notificades des de divendres que sumen 37 casos i que es poden veure condicionades per la jornada festiva d'ahir a la capital, que pot reduir el nombre de proves que s'han fet. El Govern ha informat aquesta tarda que els afectats pel virus ascendeixen així a 14.873 persones i que s'ha tancat el brot de les colònies dels Cortals d'Encamp amb 25 infectats pel virus. La segona tanda de proves que es va fer als contactes dels positius va servir per detectar dos positius més, el que eleva a 23 el nombre d'infants i 2 monitors que van agafar el SARS-CoV-2 arran de la participació en les activitats celebrades a la casa de la Baronia dels Cortals.

La pressió assistencial també baixa avui ja que només queden 3 pacients hospitalitzats, quatre menys que en el balanç de dades de divendres. Un dels malalts està a planta i dos continuen a l'UCI amb ventilació mecànica, entre els quals hi ha un turista.

El nombre de casos actius disminueix fins a 209, 55 persones menys de les que hi havia divendres i les recuperacions augmenten a 14.535 en sumar 91 altes donades per Salut en els últims tres dies.

780 dosis divendres

La població immunitzada creix amb les 443 segones dosis que es van administrar divendres que deixen 42.504 persones de més de 16 anys amb la doble pauta completada, un 63,7% del total de vacunables.

De primeres punxades el global augmenta amb 337 unitats posades a finals de la setmana passada amb les injeccions de Moderna que es van administrar. El total de persones amb una dosi inoculada arriba a 50.333 de les 92.837 que ja s'han posat.

tracking