Trànsit

Persecució d'un turista en estat ebri que va fugir de la policia

El jove de 26 anys va escapar dels agents quan el van demanar fer un control d'alcoholèmia

Xoca amb dos cotxes aparcats i dona 3,10 g/l en alcoholèmiaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un no resident de 26 anys va ser detingut amb una taxa positiva d'1,23 g7/l la matinada de dissabte després de ser perseguit per la policia per haver fugit d'un control d'alcoholèmia, segons ha informat el cos aquest migdia en el balanç setmanal d'actuacions. La fugida es va produir quan els agents van demanar al jove aturar el vehicle "i va fer cas omís de les indicacions, accelera el seu vehicle de forma brusca, motiu pel qual els agents s'han d'apartar de la seva trajectòria per evitar ser atropellats", detalla la policia.

La patrulla va iniciar una persecució i van aconseguir interceptar el turisme i van detenir el jove per un delicte de conducció temerària i per conduir en estat d'embriaguesa. La conducció sota els efectes de l'alcohol ha provocat altres 14 arrestos durant l'última setmana, segons el balanç policial.

Els fets van succeir quan passaven nou minuts de la una de la matinada i a les 4.15 hores els agents van fer una altra detenció d'un resident de 19 anys que va refusar fer la prova d'alcoholèmia. El cos ha assenyalat que també va ser arrestat per un delicte d'injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions ja que va reaccionar "de manera desproporcionada" quan els agents li van demanar fer la prova d'alcoholèmia.

Sense carnet i amb embriaguesa

El cos de seguretat ha fet pública també l'arrest d'un home de 40 anys resident al Principat que va donar positiu per alcoholèmia i tenia el carnet de conduir retirat. L'actuació va ser divendres passat a les 22.30 hores quan els agents van fer la prova al conductor i va donar una taxa de 2'07 g/l, la més elevada de tota la setmana, i els agents van comprovar que l'home no tenia el carnet de conduir per una ordenança penal de suspensió del permís de conduir que estava crebantant.

tracking