Mor un home de 86 anys amb Covid a l'hospital

El traspàs es va produir ahir i eleva el total de víctimes a 129

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 86 anys que estava a l'hospital va morir ahir per Covid, segons ha informat el Govern. El difunt estava ingressat en una habitació de planta de l'àrea per a afectats amb la infecció des de feia uns dies i és la víctima número 129 que provoca la pandèmia a Andorra. Salut no ha facilitat detalls sobre si el pacient havia rebut alguna dosi del vaccí contra el coronavirus.

L'anterior defunció pel SARS-CoV-2 es va produir el 30 de juliol en traspassar un home de 95 anys que també estava ingressat a planta i que tenia les dues dosis de la vacuna. Aquest òbit trencava mesos sense morts per la infecció ja que l'última s'havia notificat l'1 de maig.

L'últim balanç d'afectació de la pandèmia fet per Salut correspon a divendres quan el total de contagiats arribava a 14.836 amb 264 casos actius i 7 persones hospitalitzades. Dos dels pacients restaven a l'UCI amb ventilació mecànica, entre ells un turista que porta setmanes ingressat al centre, i els altres cinc afectats per la Covid ocupaven habitacions de planta.

tracking