Alerta per fum en un edifici de l'avinguda Copríncep De Gaulle

Els bombers van intervenir per un foc provocat per una màquina

Agents dels bombers en el lloc dels fets.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els bombers van intervenir ahir en un pis de l’edifici del número 13 de l’avinguda Copríncep De Gaulle d’Escaldes-Engordany per una alerta per fum a l’escala. El cos va rebre l’avís del foc a l’edifici escaldenc pels volts de dos quarts de cinc de la tarda. Segons va apuntar el cap de guàrdia dels bombers en declaracions al Diari, l’incident el va provocar una màquina làser que un dels inquilins de l’edifici fa servir per tallar fusta i fer manualitats.

L’aparell té un tub d’escapament de fum que ha d’estar a l’exterior del pis, però en aquesta ocasió estava dins de l’habitatge i va provocar l’alarma pel fum, que va quedar emmagatzemat dins del pis. L’incendi a l’edifici de l’avinguda De Gaulle d’Escaldes-Engordany no va provocar danys personals ni materials més enllà del fum.

L’actuació de les dotacions que els bombers van enviar al lloc dels fets va durar menys d’una hora i es va haver de tallar el trànsit fins que els agents del cos d’extinció van marxar.

Abans d’extingir aquest incendi, el cos havia actuat la matinada de dijous a divendres per un incendi en un forn en el segon pis del mateix immoble.

tracking