Sancionat un restaurant pel brot de la sarsuela de Sant Julià

Salut ha imposat una multa a l'establiment per no complir les restriccions per la pandèmia

Dos positius i mig centenar de confinats entre l'elenc de la sarsuela "Cecília Valdés"Col·legi Sant Ermengol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Salut ha imposat una sanció econòmica al restaurant on van sopar els participants de la sarsuela de Sant Julià que va generar un brot de Covid al maig passat. La multa està motivada per l'incompliment de les mesures sanitàries per la pandèmia vigents en aquell moment, segons ha informat el Govern, que limitaven el nombre de persones per taula, entre d'altres restriccions.

El ministeri havia obert dos expedients pel brot. Un a l'organització de l'esdeveniment cultural, Andorra Lírica, que encara no està resolt i es tancarà els propers dies, i un altre al restaurant on havien sopat. El brot de la representació de 'Cecília Valdés' va afectar 23 persones, entre les quals hi havia alumnes del col·legi Sant Ermengol que havien participat en l'espectacle que es va fer el diumenge 8 de maig a l'auditori Claror de Sant Julià.

Els positius van començar a sorgir durant la setmana següent i l'expedient que va obrir el ministeri de Salut va permetre determinar que els participants en la sarsuela no s'havien fet un test d'antígens abans de l'obra com fixava el protocol sanitari per a la celebració d'aquest tipus d'esdeveniments. Els contagiats van ser els artistes de la representació i els seus familiars però no es va detectar cap contagi entre el públic que va assistir a l'acte.

tracking