Salut suma 27 contagis

El nombre d'ingressats es manté en 7 pacients, amb dos afectats a l'UCI intubats

Injeccions de Moderna al centre de vacunació de la plaça de braus

Injeccions de Moderna al centre de vacunació de la plaça de brausFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nombre de positius torna a augmentar avui amb 27 positius més, davant la dotzena que es va notificar ahir. Salut registra 14.836 afectats des de l'inici de la pandèmia i 264 casos actius, un menys que ahir, perquè hi ha hagut 28 recuperats que eleven el total de persones que han superat la infecció a 14.444.

L'hospital continua amb el mateix nombre d'ingressats del balanç de dijous, 7 persones, de les quals 2 continuen a l'UCI amb ventilació mecànica. Un d'aquests malalts és el turista que porta setmanes a cures intensives.

El procés d'immunització contra el SARS-CoV-2 segueix avançant amb les 738 dosis que es van inocular ahir. Només una correspon a la primera injecció, amb 49.996 posades en total, i la resta són segones punxades d'AstraZeneca que fan pujar a 42.061 el global de ciutadans majors de 16 anys que han completat la pauta de vacunació. La xifra de vacunables immunitzats supera així el 63%.

La vaccinació avui s'està fent amb la convocatòria de persones que han de rebre la primera dosi que ara corresponen al fàrmac de Moderna que va subministrar França.

tracking