Empresa

Andorra Recerca i Innovació impulsa un programa per a emprenedors a Boston

L'entitat destinarà 10.000 euros per a les despeses dels guanyadors

Marc Pons, director d'Andorra Recerca i Innovació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Recerca i Innovació (ARI) ha tancat un acord de col·laboració amb Richi Childhood Cancer Foundation de Boston-MA que donarà l'opció als emprenedors d’Andorra de participar en un programa de prestigi internacional amb altres emprenedors d'innovació en salut d’arreu del món a través de l’ecosistema de Boston. El programa rep el nom de 'Richi Entrepreneurs Boston Immersion', tindrà una durada de dues setmanes i hi podran optar els emprenedorsque presentin alguna solució innovadora a reptes actuals en l’àmbit de la salut, el benestar i l’esport. L’empresa guanyadora rebrà una ajuda econòmica de fins a 10.000 euros.

Jordi Gallardo, Ministre de Presidència, Economia i Empresa, comenta que "els beneficiaris podran gaudir d’un seguit d’esdeveniments i formacions que els permetrà connectar-se amb inversors, experts del sector, institucions públiques i privades, i consultors i d’altres actors relacionats". "L’objectiu és que puguin conèixer de primera mà les oportunitats existents, les millores que poden incorporar al seu negoci i aprofitar un ambient internacional amb experts del sector de la innovació en salut per establir-hi vincles", ha afegit.

D'altra banda,el director d’Andorra Recerca i Innovació, Marc Pons, ha comentat que "en el context actual, després de l’impacte de la pandèmia per causa de la Covid-19, amb una població cada cop més envellida i un descens de la natalitat, és indispensable començar a trobar eines que ens permetin gaudir d’una bona qualitat de vida, les quals també ajudin a promoure una millor salut, pràctiques saludables i innovacions que generin una major eficiència dels nostres recursos".

tracking