Cultura

Una obra coproduïda per l'Escena Nacional nominada als Premis Max

L'ENA va entrar a formar part de la producció i va oferir el seu arxiu d’artistes escènics

Actrius durant l'obra de 'Prostitución'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

'Prostitución', obra coproduïda per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA), ha estat nominada als XXIV Premis Max de les Arts Escèniques. L'ENA ha treballat en conjunt amb Check In Producciones, Teatro Español, Molinos de Papel, Asuntos Culturales i Mamá Frloiana, optant als premis al millor espectacle de teatre i a la millor actriu per a Carolina Yuste.

L’ENA va entrar a formar part de la producció i va oferir el seu arxiu d’artistes escènics per formar part de l’equip artístic de l’espectacle. Finalment, els andorrans Alfons Casal, com a ajudant de direcció, i Héctor Mas, com a productor executiu, van ser els escollits per Check In i el director Andrés Lima, Premi Nacional de Teatre 2019, per a sumar-se a la resta de l’equip artístic de la producció.

'Prostitución' està basat en textos i testimonis reals, sent el resultat del treball d’investigació d’un any sobre un tema que travessa tots els aspectes de la nostra societat: l’humà, el polític, el social, el cultural i l’econòmic. La investigació la va portar a terme tot l’equip artístic i tècnic a través d’experts en el tema, associacions, professionals del teatre i les mateixes protagonistes, les prostitutes, des de les seves vivències i experiències pròpies i que les actrius, Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste, van portar a l’escenari.

tracking