Trànsit

Talls de túnels fins a dijous per treballs de neteja

Mobilitat anuncia tancaments a la Massana, Encamp, Arinsal, Escaldes i Sant Julià

El túnel de la Tàpia estarà tancat dijous a la nitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballs de neteja previstos per aquesta setmana obligaran a tancar al llarg de la setmana bona part dels túnels del país, segons ha anunciat Mobilitat. El servei de trànsit ha informat que a partir de demà i fins al dijous es tallaran les infraestructures de la Massana, Encamp, Arinsal, Escaldes i Sant Julià.

Els primers túnels afectats seran els de la Massana. El deSant Antoni i el de la Pedrera, aquest només en sentit nord, restaran tancats a la circulació demà des de les 9.30 a les 12.30 hores i entre les 14.30 i les 16.30 hores i només es permetrà el pas d'autobusos. L'alternativa per als conductors serà el túnel de les Dos Valires. El tubsud d'aquesta infraestructura, des de la Massana a Encamp, serà el següent a tancar entre les 21 hores de demà i les 6 del matí de dimarts i Mobilitat recorda que s'haurà de circular pel túnel del Pont Pla o per l'avinguda Fiter i Rossell.

Els tancaments arribaran dimarts al túnel de Ràdio Andorra en sentit sud i al d'Arinsal, que només tindrà un carril per circular. L'horari dels talls serà des de les 9.30 hores del matí a les 12.30 del migdia i des de les 14.30 a les 16.30 hores en els dos casos. L'alternativa a Encamp serà l'antiga General 2 i en sentit nord la circulació es veurà reduïda a un carril, segons ha indicat Mobilitat.

Les tasques de neteja obligaran a tancar el túnel del Pont Plaen els dos sentits entre les 21 hores de dimecres i les 6 hores de dijous i el trànsit es desviarà cap a el de les Dos Valires o per l'avinguda Fiter i Rossell. L'afectació acabarà dijous amb els treballs que es faran al túnel de la Tàpia en el mateix horari des del dijous a la nit fins al divendres al matí i la circulació es traslladarà a l'avinguda Rocafort.

tracking