Salut detecta 23 positius i dona 30 altes

La represa de les vacunacions va permetre administrar 1.420 dosis ahir

Persones vacunades aquesta tarda esperen després de rebre la dosiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nombre d'afectats per la pandèmia suma des d'ahir 23 contagis més que incrementen el total de persones amb la Covid a 14.678 dels quals hi ha 340 infectats amb el virus actiu, segons ha informat el Govern aquesta tarda. Vuit casos actius menys que dijous per les altes i el traspàs d'un home hospitalitzat.

Les recuperacions augmenten a 14.210 persones amb les 30 registrades des d'ahir i l'hospital té un pacient menys per la defunció del padrí de 95 anys que estava ingressat a una habitació de planta. El centre continua amb dos malalts a l'UCI amb ventilació mecànica, un turista vacunat amb Janssen i un resident amb les dues dosis del vaccí. I quatre afectats estan a la planta Covid de l'hospital.

El procés d'immunització va agafar de nou embranzida ahir amb l'administració de 1.420 dosis després de tres dies sense vacunar per reorganitzar els equips i la metodologia, segons va precisar el ministre de Salut. Els vaccins posats s'enfilen ja a 86.679 amb 36.685 persones amb la pauta completa amb les dues injeccions d'alguna de les tres fòrmules que han arribat al Principat: Pfizer, AstraZeneca i Moderna. Aquest total creix per les 1.416 segones punxades d'ahir a la plaça de braus que situen en el 55% la població vacunable major de 16 anys amb la pauta completa. De primeres dosis ahir només se'n van posar quatre, segons les dades de l'actualització sanitària d'avui.

tracking