Vaccins

Govern no es planteja vacunar massivament els menors de 16 anys

Només rebrien els vaccins aquells que siguin pacients de risc o que visquin amb "persones fragils"

Podi de vacunacióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha ofert una roda de premsa d'actualització sanitària en la qual també ha fet referència a les intencions del Govern de cara a la vacunació dels menors de 16 anys. El ministre assegura que actualment no es valora la posssibilitat de vacunar massivament les persones que comprenguin l'esmentada franja d'edat, encara que naturalment hi hauria exepcions.

"Estem valorant vacunar només aquelles persones d'edat inferior a 16 anys que conviuen amb persones fragils o que bé presenten alguna fragilitat que els podria causar problemes greus al patir la Covid. Però no creiem que actualment sigui necessari vacunar les persones per sota 16 anys de forma absoluta o massiva", afirma el ministre, fent referència a la similitur d'aquests criteris amb els britànics.

L'obligatorietat de la mascareta

D'altra banda, Benazet també ha informat sobre la possibilitat real, en cas que no es mantinguin les precaucions, de fer marxa enrere i tornar a l'obligatorietat de la mascareta al carrer. El ministre ha recordat que, tot i que ara per ara no és obligatori en espais exteriors, sí que es demana que es posi en casos d'aglomeracions de persones.

tracking