Atropellament mortal

La víctima estava operant a la vorera quan el conductor, de 60 anys, la va envestir

Atropellament mortalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 57 anys va morir ahir atropellat al nou vial d’Encamp. Segons va informar la policia, el conductor, un home resident de 60 anys que portava un Mercedes Benz model C amb matrícula del Principat, va ser detingut per un presumpte delicte contra la vida humana i estava pendent de passar a disposició judicial. L’incident va succeir en sentit baixada a la carretera general 2 a prop de la zona on es troben dues benzineres, una a cada banda de la carretera, i on els conductors solen anar a força velocitat. Els serveis mèdics d’urgència que es van desplaçar fins al lloc dels fets van certificar la defunció del vianant, que va perdre la vida en el moment de l’impacte.

Segons va poder saber el Diari, l’home era encampadà i molt conegut i estimat a la parròquia. Feia més de 20 anys que treballava per a l’empresa de construcció Copsa, amb la qual també tenen vinculació diversos membres de la seva família. Per tot plegat, la notícia va ser un cop dur per als veïns de la parròquia i els companys de l’empresa. En el moment de l’accident, la víctima estava treballant amb un altre obrer a la vorera quan el turisme va desviar-se de la carretera i va envestir l’home. El cop va desplaçar diversos metres més avall la víctima, que va acabar xocant amb una màquina que també treballava a la zona. Segons fonts consultades, el company de la víctima, molt afectat pels fets, no va saber explicar què havia passat tot i estar al costat per la velocitat a què va succeir l’accident. Hi ha encara molts dubtes sobre com es va produir l’atropellament i la policia en segueix investigant les causes.

Al lloc dels fets també s’hi van desplaçar diverses dotacions del cos de bombers i el servei de circulació. La via va estar tallada en els dos sentits de la marxa durant gairebé dues hores, segons va informar el servei de Mobilitat, fet que va provocar retencions. Mentre va durar el tall, que s’iniciava a la rotonda de Ràdio Andorra, els agents de circulació van desviar els vehicles pel centre del poble d’Encamp, tant per pujar en direcció Canillo com per baixar cap a Escaldes-Engordany.

ELS FETS

Atropellament

Un vehicle va envestir un home que estava treballant a la vorera del vial d’Encamp. La víctima, de 57 anys, va perdre la vida en el moment de l’impacte.

Conductor detingut

La policia va detenir l’autor de l’atropellament mortal, de 60 anys, per un presumpte delicte contra la vida humana.

Afectacions viàries

L’accident va provocar afectacions viàries a la zona. El servei de circulació va tallar la carretera en els dos sentits de la marxa i va desviar els vehicles pel centre del poble d’Encamp.

Un home conegut

La víctima era un home resident a la parròquia d’Encamp molt conegut i estimat a la parròquia. Feia més de 20 anys que treballava a Copsa i la seva família també té vinculació amb l’empresa constructora.

Investigació policial

La policia encara investiga les causes de l’accident.

tracking