Mig miler de persones a la prova pilot sobre l'oci nocturn

L’assaig es durà a terme aquesta nit a les discoteques la Kapital i Eivissa Experience

Mig miler de persones a la prova pilot sobre l'oci nocturnARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mig miler de persones participaran aquesta matinada a la prova pilot per preparar la reactivació d’un dels sectors més tocats per la pandèmia, l’oci nocturn. Els responsables de les discoteques on es durà a terme l’assaig, la Kapital i l’Eivissa Experience, Carlos Nascimiento i Krystel Barilaro, respectivament, van informar al Diari que tot i que el termini per inscriure’s a la prova finalitzava ahir al vespre, ambdós consideren que no assoliran el màxim permès pel ministeri de Salut, el 70% de l’aforament dels locals. “Encara que ens trobem en una època complicada perquè molta gent està de vacances i la pandèmia no ha acabat, creiem que es tracta d’una bona xifra per veure com es podria reprendre l’activitat”, va afirmar Nascimiento. En la mateixa línia es va pronunciar Barilaro, qui va exposar que malgrat no “assolim el màxim d’aforament”, 700 persones, “estem molt contents que es compti amb nosaltres per a realitzar un estudi per verificar la viabilitat de l’obertura del sector”.

Quant al procediment per inscriure’s a l’assaig, van explicar que les persones apuntades hauran de fer-se un test Covid a la plaça de braus aquesta tarda i fins a les deu del vespre, i que se’ls lliurarà un document amb un codi QR on s’identificarà si són positius o negatius per coronavirus, el qual s’assimila al certificat digital del Govern. A més, els participants han d’haver omplert un document amb les seves dades de contacte i validar les condicions d’accés al local. Així doncs, està previst que avui a les deu del matí els responsables de les discoteques entreguin al ministeri el llistat de ciutadans, els quals després de la prova pilot hauran de passar dos cribratges per valorar l’impacte de la celebració i verificar que no es converteix en un focus de transmissió del virus de la Covid.

Els locals també han incrementat la seguretat dels establiments per poder controlar que tothom utilitza la mascareta, excepte si estan consumint.

EL DISCJÒQUEI SNAKE, SUBSTITUT DE TEXAS AL MOUNTAIN MUSIC

Les noves restriccions que el Regne Unit imposarà a partir el 19 de juliol han obligat a l’organització de l’Andorra Mountain Music a cancel·lar el concert de Texas, previst per al pròxim 24 de juliol. Així, des d’Andorra Turisme han decidit substituir l’actuació del grup de rock alternatiu i pop britànic per la del discjòquei francès Snake. El director general de l’organisme, Betim Budzaku, va afirmar que són conscients que l’alternativa pot suposar “una decepció” per al públic de Texas, però es van mostrar satisfets d’haver tancat el concert en un “temps rècord”. Per això, les persones que tenien entrades podran demanar el reemborsament de l’import.

tracking