REMODELACIÓ DEL GOVERN

Marín apel·la al treball conjunt al marge "de colors polítics"

Espot afirma que els nous ministres són les persones "adequades" per ocupar els càrrecs

Trini Marín jura com a ministra de l'executiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La remodelació del Govern s’ha tancat aquest dimecres amb l’acte de jurament dels nous ministres. El carrer dels Veedors d’Escaldes-Engordany ha acollit un acte oficial que ha tingut com a referent l’excònsol d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, que ha assumit la cartera d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana.

Marín s'ha mostrat molt satisfeta d’assumir el ministeri i ha fet referència a la proximitat amb l’administrat a través del departament de tràmits. “El contacte amb la gent sempre m’ha agdata. He estat 30 anys al servei públic, 8 de cònsols…”

També s'ha referit al repte que representa la modificació de la Llei de Funció Pública i de la voluntat de mantenir en breu un primer contacte amb el president del sindicat de l’adninistració, Lluís Anguita.

Com a interlocutora directa de les administracions ha expressat el desig de tenir bones relacions amb les institucions i amb el comú d’Escaldes-Engordany en particular. “Això no enten de colors polítics, s’ha de treballar en conjunt”

Han participat també en el jurament diversos ministres que han canviat de carteres. És el cas de Jordi Torres, que assumeix Turisme i Telecomunicacions, Vítor Filloy, que encapçala Ordenament del Territorial i Habitatge, i Judith Pallarés, com a a titular d'Afers Socials, Igualtat i Joventut. S’hi ha sumat Cesar Marquina, nou secretari d'Estat de Transformació Digital i Projectes Estratègics, depenent directament del cap de Govern.

D'aquesta manera el govern ha culminat la reestructuració que va anunciar Xavier Espot a principis de maig. "Formem un equip d'home i dones amb consens i esperit per seguir treballant en l'optimització de recursos i aspectes que afavoreixin la recuperació del país després de la crisi sanitària", ha manifestat el cap de l'executiu.

tracking