TECNOLOGIA

Quatre startups del Niu d'Andorra Telecom a la Millonario Master Minds

La primera edició de la cimera de negoci internacional serà presencial i es durà a terme els dies 17 i 18 de juliol a Barcelona

Marta Ambor i Miquel Gouarré durant la roda de premsa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Niu d'AndorraTelecompresentarà quatrestartupsen la primera edició de la cimera de negoci internacionalMillonarioMasterMindesque es durà a termeels dies17 i 18 de juliol a Barcelona. Segons informa l'empresa en un comunicat, el responsable del NIU MiquelGouarré, ha explicat que la convocatòria per participar va rebre una vintena de sol·licituds i que, d'entre totes les escollides han estatMACCOROBÒTICS, LUPA, HISTÒRIA DEL MÓN que participaran en lesPichSessions, unes sessions de 15 minuts per vendre el projecte a inversors iFUTURA VIVEque es presentarà com a cas d'èxit.

Per la seva banda, la coordinadora del NIU, MartaAmbor, ha recordat els projectes de cadascuna de lesempreses emergentsseleccionades. En el cas deMaccoRobotics, la iniciativa està especialitzadaarobotitzar el sector gastronòmic. El projecte de LUPA va dirigit al sector de l'automoció per donar resposta a una mobilitat sostenible i econòmica. Història delmónfa ús de la tecnologia per reproduir manuscrits originals en format digital. I per la seva banda, FuturaVive, utilitza els "robots socials" per donar servei al sector de serveis.

ElMillonarioMasterMindsha seleccionat a 50startupsde les 500 que s'han presentat a l'esdeveniment presencial. En ell es desenvoluparan diverses activitats i conferències.

tracking