BALANÇ POLICIAL

Detinguda una dona per saltar-se un control

L'arrestada va superar la taxa d'alcoholèmia amb 1,81 g/l i va efectuar diverses trepitjades a l’accelerador provocant molt de soroll

Nou recurs al Govern contra el concurs d'oficials de policiaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de l'ordre va detenir la nit de dissabte a diumenge, una dona no resident de 44 anys, amb una taxa de 1'81 g/l., a més de ser acusada d’un delicte contra la funció pública i contra l’honor. Segons el balanç policial, l'arrestada en un control preventiu a la sortida d’un concert musical, va efectuar diverses trepitjades a l’accelerador en fases intermitents provocant molt de soroll i al voler-la controlar, va fer cas omís i no es va aturar. Més tard, el cos la va tornar a controlar i la seva reacció va esdevenir la mateixa, no es va aturar i va efectuar un gest amb la seva mà injuriós envers els agents interventors.

Un altre cas va ser el d'un home resident de 21 anys, que la matinada de dijous, a les 04:25 hores, va resultar amb una taxa de 0’88 g/l., i positiu a la prova de control de tòxics salivar, a més d’un presumpte delicte contra l’Administració de Justícia per crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir, durant un control rutinari.

Aquesta no ha estat l'única detenció, el Cos de Policia ha procedit a l'arrest de 18persones durant aquesta darrera setmana,segons el balanç policial publicat aquest dilluns. D'aquestes, 14detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit i quatre per altres delictes.

tracking