Catalunya limita les trobades a 10 persones i tanca totes les activitats a mitjanit

Durant la roda de premsa han explicat que es recomana tancar platges i parcs a la nit i els esdeveniments es faran asseguts

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern de Catalunya ha fet públiques les noves mesures per frenar l'expansió de la Covid-19 durant la roda de premsa d'aquest migdia. A la Comunitat Autònoma les dades de la pandèmia continuen sent dolentes. L’augment de casos ja es nota també als centres hospitalaris, amb 1.091 persones ingressades i 209 a l'UCI. Segons han explicat la portaveu, Patrícia Plaja, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i el d'Interior, Joan Ignasi Elena es vol limitar les trobades a 10 persones, mesura que fins ara era una recomanació, i farà tancar tot tipus d'activitats a les 00.30 hores, ja siguin bars, restaurants, cinemes, teatres o l'oci nocturn a l'exterior, que encara està obert. La intenció és que les noves restriccions entrin en vigor de seguida que les publiqui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

D'altra banda, tots els esdeveniments es faran asseguts i es recomana als ajuntaments que restringeixin platges i parcs per evitar aglomeracions. Així mateix s'ha decidit prohibir el consum de begudes i aliments al carrer excepte en entorns escolar.

tracking