Mobilitat

Serveis mínims de transport públic durant l'11 i el 13 de juliol pel Tour

La mobilitat es veurà molt afectada

Crèdit per a les empreses de transport nacional de busFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A causa de l’arribada i sortida de la 108ª Edició del Tour de France, la mobilitat del país es veurà molt afectada l'11 i el 13 de juliol amb nombrosos talls a les carreteres que afectaran també al transport públic. No obstant, des de l'Àrea de Transport Terrestre, Aeri i per Cable s’ha treballat juntament amb les empreses concessionàries de les línies de transport públic nacional per oferir uns serveis mínims.

El diumenge 13 de juliol tindrà aturada general del servei de transport públic de les 12 hores fins a les 19 hores degut al pas de corredors. S'anul·larà durant tot el dia el servei É de bus express, així com l'L2 i l'LC. L'L1 modifica parcialment el recorregut amb final de línia a la parada Plaça Guillemó 5002, en lloc de la parada de Caldea 720, tot i que mantenint els horaris habituals del servei. L'L4realitza una modificació parcial del recorregut amb final de l’ínia a la parada Consell de la Terra 706, en lloc de la parada Estació Nacional d’Autobusos 5555. L'L5 adapta el servei mitjançant una naveta que realitzarà el recorregut Arinsal – La Massana amb una freqüència de 60 minuts, amb recorregut des de la parada Serra de l’Honor fins a l’aparcament d’Arinsal. L'L6modifica parcialment el recorregut amb final de l’ínia a la parada Consell de la Terra 706, en lloc de la parada Estació Nacional d’Autobusos 5555, autoritzant la descàrrega d’usuaris a la parada Caldea 720 i Plaça Coprínceps 704.

Pel què fa a la sortida del dimarts 13 de Juliol del 2021 es farà des del Pas de Casa cap a França. L’arc de sortida es munta a la rotonda del centre del Pas de la Casa afectant l’arribada i la sortida dels autobusos de la parada de l’Església 201. Vist que el tall de carretera es realitzarà a partir de les 4 hores de matí del mateix dia, el servei es veurà afectat per la impossibilitat d’accedir pel túnel d’Envalira. Amb l’acord de la concessionària, els autobusos passaran pel Port d’Envalira, habilitant una parada provisional a la rotonda que hi ha davant de complex esportiu del Pas de la Casa. Es modificarà a 60 minuts la freqüència de pas de la línia L4, tant en sentit pujada com en sentit baixada.

tracking