Finances

La gestora de Crèdit Andorrà a Espanya podrà operar nous productes d'inversió

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha autoritzat Creand Asset Management a ampliar l'activitat amb vehicles d'inversió alternativa

El Grup Crèdit Andorrà entra en l'accionariat del Grup AssegurARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Nacional del Mercatde Valors (CNMV) espanyola ha autoritzatCreandAssetManagement, la gestora de Crèdit Andorrà a Espanya, a ampliar la seva activitat amb la gestió de vehicles d'inversió alternativa.Així, podrà modificar el seu programa d'activitats i incloure administració, representació i gestió de les inversions, i gestió de les subscripcions i reemborsaments d'Institucions d'Inversió Col·lectiva d'Inversió Lliure.

CreandAsset Management ha exposat en un comunicat que aquesta decisió s'emmarca dins de l'objectiu estratègic de Grup Crèdit Andorrà d'aprofundir en l'especialització dins de la indústria de gestió d'actius. La gestora també busca ampliar la gamma de productes i serveis per oferir alternativesd'inversiópels seus clients. El director general a Espanya deCreandAW, Marcos Ojeda, ha destacat el salt qualitatiu que dona l'entitat amb l'ampliació de l'activitat.

tracking