Solidaritat

Andorran Banking dona 30.000 euros per a la teleatenció de la Creu Roja

Els fons es destinaran a comprar terminals d'última tecnologia per als usuaris del servei

Josep Pol i Esther Puigcercós han signat avui el conveniCR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorran Banking ha signat un conveni de donació de 30.000 euros a la Creu Roja per renovar els aparells de teleatenció domiciliària. L'entitat aportarà a l'ONG al llarg de tres anys fons per comprar terminals d'última tecnologia per als usuaris del servei que disposen d'un sistema de connexió amb la Creu Roja per sentir-se més segurs i acompanyats mentre continuen sent autònoms.

La donació servirà per adquirir braçalets que detecten caigudes i envien un avís automàtic al centre de coordinació de la Creu Roja, per incorporar un estudi avançat dels nous terminals GSM que permetran usar el servei mitjançant els telèfons mòbils i també disposar de sistemes més complexos basats en la intel·ligència artificial, dels detectors o els sensors de moviment, segons precisen en un comunicat.

La teleatenció domiciliària s'adreça a persones que viuen soles o que passen moltes hores soles a casa, com gent gran, persones amb dependència, amb diversitat funcional, malalts o convalescents que estan en fase de recuperació o rehabilitació. destaca l'ONG. L'usuari només ha de pulsar un botó d'un aparell de sobretaula o un amb forma de penjoll o braçalet que sempre porten a sobre per comunicar-se les 24 hores del dia amb el centre de coordinació que li dona una resposta immediata.

tracking