Trànsit

Tancament dels túnels de Sant Antoni, del Pont Pla i de la Tàpia aquesta nit

Els talls entre les 22 i les 6 hores afecten també a l'avinguda Fiter i Rossell

Túnels de Sant AntoniMobilitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilitat ha anunciat avui que des d'avui i fins a dimecres hi haurà diversos tancaments de túnels per fer treballs de manteniment. El servei del trànsit ha informat a primera hora a les xarxes socials que el túnel de Sant Antoni de la Massana tancarà en els dos sentits de la circulació entre les 22 hores d'aquesta nit i fins a les 6 del matí de demà dimarts. El pas als vehicles es talla per fer treballs de pintura i la circulació es desviarà pel túnel de les Dos Valires. I hores després ha explicat que tampoc es podrà circular amb el mateix horari pel túnel del Pont Pla i també es tancarà l'avinguda Fiter i Rossell. L'única alternativa per arribar a la Massana des de la vall central i a la inversa és el túnel de les Dos Valires.

Les afectacions al Pont Pla es repetiran dimarts des de les 22 hores a les 6 hores de dimecres amb un nou tall en els dos sentits de la marxa però en aquesta ocasió l'alternativa de comunicació amb les valls del Nord és l'avinguda Fiter i Rossell que restarà oberta al trànsit amb normalitat.

Mobilitat ha ampliat els punts de tancament amb l'anunci del tall del túnel de la Tàpia de Sant Julià d'avui a demà entre les 22 i les 6 hores i amb el mateix horari tampoc no es permetrà la circulació de dimecres a dijous. La via alternativa per als conductors és el centre de Sant Julià.

tracking