Una dona andorrana mor apunyalada per l'exparella a Bordeus

L'home tenia una ordre d'allunyament de la víctima i ha estat detingut

Manifestants davant de la casa de la víctimaSud Ouest Bordeaux

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona andorrana de31anys, Sandra Pla, va morir assassinada divendres al seu domicili deBordeusa mans presumptament de l'exparella. Els veïns van alertar a la policia després de sentir crits i un cop els agents van arribar al domicili van trobar el cos sense vida de la dona, que havia estat víctima d'un apunyalament. De seguida el principal sospitós va ser l'exparella,MickaëlF., de qui es va separar aquest gener i que tenia una ordre d'allunyament de la víctima. Segons relata la premsa francesa, havia enviat missatges amenaçadors continuats des del mateix mes a l'exdona, fet pel qual ja era investigat per la policia i va ser derivat a la fiscalia que el va posar sota control judicial amb la prohibició de contactar amb la víctima a l'espera de la seva compareixença que estava prevista al novembre.

L'home ha estat detingut acusat de l'homicidi. Segons la fiscalia de la ciutat, la filla de quatre anys quetenienen comú no es trobava a la casa.L'exparella va ser detinguta casa seva on s'havia refugiat amenaçant desuïcidar-sei ara continua arrestat a l'espera de passar a dependències judicials durant el dia d'avui.

Concentració en homenatge a Sandra Pla

Unes 200 persones s'han concentrat aquesta tarda a les quatre davant del domicili de la víctima amb motiu de rebuig d'un nou crim masclista. Les persones presents han mostrat decepció i ràbia contra la manca de mitjans per part de la policia i la justícia davant de casos de violència masclista. Pla, segons el mitjà digitalsud-oesthavia nascut a Andorra i ara també tenia la nacionalitat francesa. Es tracta del 59è feminicidi d'enguany al país francès.

tracking