PERSPECTIVES PER A LES INVERSIONS

MoraBanc i Morawealth ofereixen un nou webinar financer per tothom

La sessió "Perspectives per a les meves inversions" tindrà lloc el dimarts 6 de juliol a les 11h i per accedir només cal registrar-se

MoraBanc negocia la compra de BancSabadell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MoraBanc i Morawealth organitzen un nou webinar financer obert a tothom per analitzar els aspectes a tenir en compte en matèria d’inversió durant aquests mesos d’estiu. Segons informa l'entitat bancària en un comunicat, amb el títol "Perspectives per a les meves inversions" la sessió tindrà lloc el dimarts 6 de juliol a les 11h i per accedir cal registrar-se amb un enllaç d’accés que es pot trobar a les xarxes socials de MoraBanc.

La sessió s’estructurarà en cinc preguntes i respostes i per acabar es respondran els dubtes que formulin els assistents.

El webinar anirà a càrrec d'Albert Garrido, responsable de Gestió Discrecional de Carteres de MoraBanc i de Miguel Angel Villoslada, director de Gestió de Carteres de MoraWealth.

Aquest no és el primer webinar que ofereix Morabanc, l'entitat explica que des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 se n'han fet diversos tant per a clients com pel públic general sobre temes relacionats amb la inversió, la fiscalitat, les eines digitals i diferents opcions comercials per als negocis.

tracking