FESTES MAJORS

Ordino suspèn els actes nocturns del Roser per les aglomeracions

Davant la situació d'aquest dissabte la comissió de festes ha fet pública la cancel·lació dels actes previstos a partir de les 22h d'avui i demà

El Roser d'Ordino ahir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino i la comissió de festes han deciditsuspendreels actesnocturnsd'avui i de demà per les aglomeracions que es van produir ahir dissabte. Segons ha fet saber la comissió en un comunicat oficial: "Degut acom van succeir els darrers esdeveniments d'ahir la nit programats dins la celebració del Roser d'Ordino, ens veiem en l'obligació d'anul·lar els pròxims actes previstos més enllà de les22hd'avui i demà. Apel·lem a la responsabilitat de tots els assistents a les properes festes majors. Recordeu posar-vos la mascareta i respectar les distàncies de seguretat. Moltes gràcies a l'Hble. Comú d'Ordino pel suport i per confiar en nosaltres".

El Roser d'Ordino acaba una hora abans per les aglomeracions

El Roser d'Ordino va acabar ahir una hora abans del previst, a mitjanit, perquè hi havia una gran aglomeració de gent i era difícil poder mantenir les mesures de seguretat establertes per la Covid-19. Des de la Comissió de festes asseguren al Diari que hi havia un protocol creat per seguir les mesures de seguretat establertes "peròhi va havertanta afluènciade gent que no vam ser capaços de mantenir les mesures de seguretat i per això, vam tancar la festa una hora abans de la que teníem permesa per Salut, per evitar que tot s'agreugés més". A més, afegeixen que des de l'escenari "vam dir al DJ que recordés que el protocol exigia l'ús de la mascareta". Lacomissióafirma quefins ales23htot estava controlat, però va ser a partir de les00hquan la situació va començar a ser preocupant i van haver de tancar. La policia, per la seva banda, afirma que no va haver de fer cap mena d'intervenció.

Durant el dia d'avui portaran a terme una reunió amb el comú d'Ordino per valorar el que va anar bé i el que no va funcionar i faran un comunicat a través de les xarxes socials.

tracking