TRIATLÓ IRONMAN

Clément Mignon i Ellie Salthouse guanyen l'Ironman

El nadador francès ho ha fet amb 4 hores i 22 minuts i la triatleta australiana amb 5 hores i 10 minuts

Clément Mignon primer en completar l'Ironman
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nadador francès de28anysClémentMignon i la triatleta austriana de 28 anys Ellie Salthouse han estat els primers acompletar la inaugural Cursa TriatlóIronman70.3 Andorra que clou l'AndorraMultisportFestival.

Mignon que ho ha fetamb 4 hores i 22 minuts, és triatleta professional, a més de vicecampió del triatló de llarga distància de França Elite 2020 i guanyador del Triatló Royan 2020. Ellie Salthouse que ha travessat la línia de meta amb 5 hores i 10 minuts és triatleta professional.

El segon classificat ha estat l'italià MicheleSarzillaamb 4 hores i 24 minuts; i el tercer l'australià iresident, CameronWurfamb 4 hores i 25 minuts. El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo i la cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsolhan posat la medalla aMignon i Salthouse a la línia de meta.

La competició ha començat aquest matí a les 7.25h amb els 1.900 metres de natació al Llac d'Engolasters, seguida dels 90km sobre de la bicicleta recorrent carreteres per on han passat les Grans Voltes, com el Coll d'Ordino, i una mitja marató al costat del riu Valira. Hi han participat700 atletes de més de 20 nacionalitats.

Dispositiu preventiu

Protecció Civilha activat el centre de coordinació del dispositiu preventiu de seguretat i sanitari per fer el seguiment de la triatlóper tal de millorar la resposta en cas d'incident, que ha estat format per la Policia, el SAAS, les Ambulàncies Carlemany, el Departament de Mobilitat, els Bombers, els Banders, la Creu Roja Andorrana i el Servei de circulació.

Ellie Salthouse guanya l'Ironman

Clément Mignon guanya l'Ironman

tracking