Padreny i Sánchez destaquen la Proposta d'Acord de Joventut com a bona pràctica internacional

Roger Padreny i Carles Sánchez han exposat la feina feta al Community of Democracies i a l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia

Roger Padreny ha estat al Community of DemocraciesPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els consellers generals del Partit Socialdemòcrata RogerPadrenyi Carles Sánchez han exposat alCommunityofDemocraciesi a l'Assemblea Parlamentària de la Francofonia, respectivament, la feina feta des del Consell General en matèria de joventut.

RogerPadrenyha recordat la celebració del Dia Internacional del Parlamentarisme i el lema d'enguany que porta per nom "Sí a la joventut al Parlament". El conseller ha destacat que la Proposta d'Acord de Joventut és una demostració de com s'ha obert el Consell General a la participació dels joves i del canvi de polítiques amb perspectiva de joventut.

Per la seva banda, Carles Sánchez, recentment nomenat cap de la delegació del Consell General a l'Assemblea Parlamentària de la Francofonia ha exposat la importància de les 72 mesures que s'haninclòsa la Proposta d'Acord de Joventut. El conseller general ha afegit estractad'un acord treballat des de la joventut i per a la joventut, a més de ser una proposta consensuada per totes les forces parlamentàries.

tracking