MUSEUS I ESGLÈSIES

Portes obertes dels monuments romànics durant l'estiu

Hi haurà cinc indrets visitables durant la temporada d'estiu i es dotarà de guies que expliquen als visitants les peculiaritats de cada indret

Govern obre les portes dels monuments romànics durant l'estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Àrea de Museus i Monuments del Govern d'Andorra ha decidit obrir els monuments de juliol a octubre que resten tancats la resta de l'any. Segons informa Govern, aquests monuments es caracteritzen per ser uns dels millors exemples d'arquitectura romànica del país i molts conserven les pintures murals o reproduccions d'aquestes, la qual cosa fa que amb aquest conjunt d'esglésieses pugui comprendre l'estil i el moment històric en el qual van ser creades.

Els indrets visitables durant la temporada d'estiu són cinc: Sant Romàde les Bons, Sant Martí de la Cortinada, SantSernide Nagol, Sant Miquel d'Engolastersi Sant Climent de Pal, que se sumen a l'església de Santa Coloma, que es visita conjuntament amb l'EspaiColumba. A més, es doten de guies que expliquen als visitants les peculiaritats de cada indret i enguany també s'oferirà servei de guia al Santuari de Meritxell i a l'església de Sant Joan de Caselles.

tracking