Emprenedoria

Empat al primer lloc dels premis del Taller d'emprenedors 2021

Una consultoria de prevenció de blanqueig de capitals i un projecte de cria i venda de caragols acaben amb els mateixos punts

Entrega de premis del Taller d'emprenedors 2021Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 21a edició del Taller d’emprenedors ha finalitzat aquest dimecres amb l’entrega de premis als guanyadors a la Sala d’Actes de la Universitat d’Andorra (UdA). En aquest cas, el primer premi, de 2.000 euros, s'ha repartit entre dos projectes:un per centrat en la cria i venda de caragols, i l’altre en impulsar una consultoria de prevenció de blanqueig de capitals.

El segon premi ha estat un projecte de viatges personalitzats i reserva d’activitats turístiques -que s'ha emportat 1.500 euros- mentre que el tercerde 1.000 euros, s’ha atorgat a un projecte de disseny i fabricació amb impressores 3D.L’objectiu del concurs és afavorir la capacitat de crear noves empreses al país o de liderar projectes empresarials en empreses ja existents.

Jordi Gallardo,ministre de Presidència, Economia i Empresa, ha estat qui ha clausurat el Taller d'emprenedors,assegurant que està "molt consolidat" i que "no deixa de créixer, fomentant l’emprenedoria".

tracking