Educació

El Consell aprova 169 places del Ministeri d'Educació i Ensenyament Superior

En quedaran 22 en comissió de servei i 147 per a funcions estructurals i periòdiques

La ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, en la compareixença al Consell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la titular d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, la cobertura de 169 places per al curs escolar 2021-2022:22 en comissió de servei i 147 per a funcions estructurals i periòdiques. Sobre la seva distribució,119 seran per a l’Escola Andorrana i Formació Andorrana; 42 a Formació Professional, Formació al llarg de la vida i Innovació tecnològica; 8 a Inspecció, Qualitat educativa i Recursos humans; i una a Sistemes educatius, Ensenyament Superior i Relacions Internacionals.

Eric Jover, ministre Portaveu i de Finances, ha comentat que l’aprovació d’aquests llocs de treball arriba "després de l’anàlisi dels efectius necessaris als centres i àrees un cop finalitzat el període de matriculacions d’alumnes per al pròxim curs escolar".

Estada a la Missió Permanent d’Andorra a les Nacions Unides a Nova York

El Govern ha aprovat, a proposta de la titular d'Afers Exteriors, Maria Ubach, la convocatòria del procés de selecció per realitzar una estada formativa a la Missió Permanent d'Andorra a les Nacions Unides a Nova York. Elperíodeserà de setembre a desembre del 2021 i l'Avís es publicarà alBOPAdel pròxim dimecres.

L'experiència permetrà conèixer el funcionament pràctic de la Missió Permanent d'Andorra a les Nacions Unides a Nova York, participant en la seva activitat diària en col·laboració amb el personal diplomàtic. Es tracta d'una oportunitat pels joves andorrans que han acabat la carrera de conèixer la feina que efectuen les representacions diplomàtiques d'Andorra davant dels organismes internacionals.

tracking