Quatre detinguts a França per contraban de tabac andorrà

Els arrestats acusats de tràfic a la plaça Arnaud Bernard han estat condemnats a sis mesos de presó i una multa de 5.000 euros

Els joves han estat condemnats a la prohibició de freqüentar la plaça Arnaud Bernard durant 3 anysDDM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els gendarmes van detenir quatre homes de 26 a 53 anys, per tràfic de tabac a la plaçaArnaud-BernarddeToulose, després de ser objectes d'una discreta vigilància policial del 3 de maig al 24 de juny, dia que els van detenir. Segons informa LaDepechede Midi, les càmeres de videovigilància van captar els moviments de lesvendesque realitzaven els homes a la plaça en qüestió de manera il·legal. Un dels detinguts va declarar que després de comprar els paquets de tabac a Andorra, els venia de tant en tant per aconseguir10€, però que no els subministrava a ningú. Tot i això, la policia sospita que els arrestats recullen la mercaderia perquè després altres persones les venguin, fins i tot algun menor.

Els tres joves implicats van ser detinguts amb petites quantitats de resina de cànnabis i una mica de cocaïna. Davant del dubte d'una possible banda de traficants, un dels advocats defensors va assegurar que es "tracta d'una fantasia. Fa 30 anys que escoltem això i mai ningú no ha estat condemnat per tràfic al districte"".

Finalment tres dels detinguts més joves han estat condemnats a sis mesos de presó, una multa de 5.000 euros i la prohibició de freqüentar la plaçaArnaudBernarddurant3anys. Així mateix, el detingutdescrit com a"proveïdor" es decideix mantenir detingut durant un any, d'acord amb les exigències del fiscal.

tracking