TRIATLÓ

Restriccions de trànsit per l'Ironman aquest cap de setmana

Mobilitat aconsella minimitzar els desplaçaments degut als talls viaris

Mountain bike Andorra MTB Clàssic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament de Mobilitat ha notificat que durant aquest cap de setmana, 3 i 4 de juliol, hi haurà afectacions viàries amb motiu de la Cursa TriatlóIronman70.3 Andorra. Per la qual cosa, aconsellen a la població minimitzar els desplaçaments. Segons informen, el dissabte la circulació de vehicles quedarà interrompuda,exceptuant els veïns de la zona i els serveis per als restaurants, en el tram viari de la CS-200 que va des de l'aparcament comunal del llac d'Engolastersfins alcamí Font de la Closa des de les 7 hores fins a les 24 hores.

Diumenge el trànsit es veurà més afectat al llarg de tot el dia. Pel que fa al tram viari de la CS-200 des de les 24 hores fins a les 4 hores no es podrà circular per la zona, i s'amplia aquest tancament a tota la CS-200 a la cruïlla amb la CG-2 fins a les 10 hores, els veïns de la zona únicament podran sortir fins a les 7 hores. Alhora, la circulació de vehicles quedarà tancada en el carril dret de la CG2 en direcció a França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del coll d'Ordino, a Canillo. El tall de carril es donarà de les 7 hores fins a les 12.50 hores. Els vehicles podran circular tant en direcció nord com sud.

Per altra banda, la circulació de vehicles quedarà tancada també a la carretera d'Ordino des de la rotonda d'inici del coll d'Ordino, a Canillo, des de les 8.15 hores fins a les 14 hores del diumenge. En el tram de la rotonda de l'Aldosa de la Massana fins a la rotonda d'Anyós estarà tallat de les 9 hores a les 14.30 hores. El carril esquerre quedarà tancat i només es podrà circular en el carril dret en sentit de l'Aldosa a Anyós. La circulació de vehicles quedarà interrompuda també en el túnel de les Dos Valires en els dos sentits entre les 9 hores i les 15 hores. També estarà tancada en un carril de les carreteres CG2/CG1 en direcció a Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires (Escaldes-Engordany) fins al Parc Central d'Andorra la Vella des de les 10 hores a les 15 hores.

Aquest esdeveniment, segons informa Govern, clourà el calendari de proves esportives que configuren l'AndorraMultisportFestival, que va començar al març d'enguany amb l'AndorraWinterTriathloni seguirà durant aquest mes de juny amb la cursa de ciclisme de muntanya AndorraMTBClassic-Pyrenees, la cursa de ciclisme de carretera Andorra 21 Ports i laTrail100 Andorra-Pyrenees.

Afectacions pel mountain bike Andorra MTB Clàssic

Mobilitat també ha notificat que entre demà dijous 30 de juny i dissabte 3 de juliol,la circulació es pot veure afectada en diferents punts de la xarxa viària amb motiu de la cursa de mountain bike Andorra MTB Clàssic. Tot i que el 90% de la prova transcorre per camins de muntanya, el departament notifica que els participants poden puntualment travessar algun nucli urbà.

La cursa es durà a terme al llarg de tot el cap de setmana

tracking