Balanç Policial

Detingut un home per fer-li tocaments a una dona

El cos d'ordre va arrestar un total de 18 persones durant la setmana passada

La Fiscalia acusa un policia de maltractar un detingutFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dimecres, un home no resident de57anys va ser detingut a Escaldes-Engordany com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual. El dia anterior, una dona resident l'havia denunciat per proposar-li de tenir relacions sexuals, fer-li tocaments a una cuixa, i abraonar-se amb el seu cos sobre ella. En el moment de la detenció, els agents van veurepodriatenir alterada la seva capacitat de judici, motiu pel qual se'l fa visitar el metge forense. Finalment, va ser traslladat a l'hospital per seravaluatper un especialista en psiquiatria.

En un altre cassucceïta Encamp el passat divendres a la nit, un conductor de25anys va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat i contra la seguretat col·lectiva. Passades les 23 hores, va tenir un incident de circulació amb un vianant, el què vadesembocaren el fet queli etzibés un cop de puny que li va provocar una ferida al nas i el trencament d'una dent. A la prova d'alcoholèmia, va donar una taxa de 0,92 g/l.

El dimarts, un home no resident de 22 anys va ser detingut a Escaldes per un delicte contra el tràfic jurídic. Per a l'obtenció d'autorització de residència i treball, el jove va lliurar documentació falsa al Servei d'Immigració, adjuntant un certificat inautèntic sobre la seva activitat laboral al seu país d'origen, així com un document inautèntic d’una empresa privada on deia haver treballat.

A Canillo, un home no resident de 55 anys també va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat per amenaces de mort amb arma curta. Els fets van passar arrand’una discussió mitjançant una videoconferència i l'autor va reconèixer els fets lliurant l'arma.

Pel que fa a la resta del balanç policial de la setmana, el cos d'ordre públic va detenir 18 persones. D'aquestes, 5 van ser denunciades per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, una contra la salutpública, una contra el patrimoni i 11 per altres delictes.

tracking