AVENTURA & SPA

Caldea, Vallnord-Pal Arinsal i Naturlandia ofereixen una oferta turística conjunta

El projecte té com a objectiu promocionar el país com una destinació de natura, d’oci i benestar de qualitat

Vallnord-Pal Arinsal s'inclou un viatge d'anada i tornada amb el Telecabina de la MassanaMartin Imatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caldea, Naturlandia i Vallnord - Pal Arinsal han arribat a un acord per promocionar les tres destinacions sota la mateixa denominació comercial "Aventura & SPA". Segons informen en un comunicat, aquest paquet inclou l’entrada a diferents activitats dels dos centres d’aventura més el passi al Termolúdic de l’spa termal. És la primera vegada que aquest projecte es comercialitza a Andorra, i té com a objectiupromocionar el país com una destinació de natura, d’oci i benestar de qualitat, oferint als visitants la possibilitat de combinar, en dies no consecutius, activitats d’oci i natura amb el termalisme.

Pel que fa a Caldea,el passi inclou, en horari de tarda, una entrada de 3 hores a les instal·lacions del Termolúdic.En relació a les activitats que ofereix Vallnord - Pal Arinsal, el paquet inclou un viatge d’anada i tornada amb el Telecabina de la Massana i una mànega al circuit de kàrting de la Caubella.Finalment, Naturlandia ofereix l’accés al trekking aeri més gran d’Europa, l’Airtrekk, i la seva

tirolina, a la cota 1600. Aquest passi té un cost de 59€ per a nens a 73€ per a adults, i la reserva i compra es pot fer a qualsevol de les les destinacions de forma física o online.

tracking