Naturlandia trasllada deu exemplars herbívors al Wild Forest

Tres cérvols, tres cérvols sika i quatre daines, traslladats al santuari català

Naturlandia trasllada deu exemplars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres al migdia, Naturlandia ha traslladat els deu primers herbívors del parc d'animalscap al santuari català Wild Forest. Tres cérvols, tres cérvols sika i quatre daines són els exemplars que han deixat el país en dos vehicles condicionats per al seu trasllat.

Durant les últimes setmanes, els animals han rebut el seguiment per part d'un grup de veterinaris especialitzats en fauna salvatge que també s'han encarregat de transportar-los aquest dimecres junt amb un operari tècnic i els cuidadors del parc.

La propietària del santuari que serà la nova llar dels 10 exemplars va iniciar una campanya de finançament col·lectiu per completar la campanya. La recaptació ha estat al voltant de 6.500 euros i Naturlandia n'ha aportat 3.500.

Seguint la recomanació d'experts veterinaris, Naturlandia seguirà treballant per per traslladar la vintena d'animals hervívors que encara es troben al parc.

Xabier Ajona, director del parc, assegura que té un sentiment contradictori "perquè són animals que s'han criat aquí, i tenen un vincle molt fort amb el centre i els seus cuidadors. Però, la decisió de traslladar-los a altres emplaçaments, creiem que és la més encertada per als animals. Aquest és el primer pas en ferm que es fa per dibuixar la nova orientació turística, amb la posada en marxa de diferents activitats, totes elles relacionades amb un concepte d'oci a la natura, d'esport i de gastronomia de muntanya".

tracking