INFRAESTRUCTURES

Govern licita la construcció de la rotonda on l'antic Punt de Trobada

L'executiu també ha aprovat la licitació de les obres de rehabilitació de la façana de l’edifici administratiu de l’Obac

El Govern construirà una rotonda per accedir al Punt de TrobadaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, ha informat durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres d'avui, que s'ha aprovat la licitació del projecte de construcció de la "rotonda de laJuberrussa", la nova rodona a la CG-1 a l'altura de la BordaSabaté, és a dir on l'antic Punt de Trobada. Aquesta nova infraestructura que se situarà al punt quilomètric 9,380 i tindrà un radi exterior de 23 metres, té per objectiu facilitar el canvi de sentit, tant per autobusos com vehicles privats, millorar la mobilitat de la zona i l'eficiència del transport públic que podrà fer el canvi de sentit sensehaver de baixar en direcció Espanya.

La licitació es desenvolupa mitjançant concurs públic nacional amb procediment obert i modalitatordinària. El termini d'execució està previst en uns11mesos i les empreses interessades poden presentar les seves ofertesfins al15 de juliol.

Rehabilitació edifici de l'Obac

D'altra banda, el consell de ministres ha aprovat la licitació de la fase 1 del projecte de rehabilitació de les façanes de l'edifici administratiu de l'Obac, que consisteix en la part quedónaal carrer Ciutat de Sabadell. Aquest projectetécom aobjectiu recuperar totes lesfaçanesde l'equipament, donant compliment al Reglament energètic en l'edificació vigent (Litecc). Segons ha explicat Jover durant la roda de premsa, els treballs consisteixen en la retirada de l'actual mur cortina per les filtracions d'aigua, que provoca un gran consum energètic isesubstituirà amb la construcció de nous ampits i ambnous tancaments vidriats i un canvi en l'aïllament de tota la façana per aconseguir un alt estalvi d'energia durant tot l'any. A la licitació, que té un termini d'execució previst de6mesos,podrà presentar-sefins al15 de juliol.

tracking