Detectats 19 casos de Covid des de divendres

El nombre de persones amb la infecció activa baixa a 93

entre de vacunes vacunacions vacuna vacciFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La incidència de la pandèmia continua a la baixa amb 19 positius detectats des de divendres, segons ha informat Salut aquest matí. El total d'afectats pel virus al Principat arriba a 13.777 persones, de les quals hi ha 93 casos actius, quatre menys que en l'actualització de divendres passat i les altes són 13.557 amb 23 recuperats els últims dies.

El nombre d'ingressats a l'hospital també ha descendit amb 3 pacients a habitacions de planta davant dels 5 que es registraven divendres. Als centres educatius augmenta lleugerament l'afectació perquè hi ha quatre aules amb alumnes confinats a domicili, una més que la setmana passada, i dues en vigilància passiva, tres menys que en el balanç anterior del ministeri.

Un 46,2% de vacunables amb una dosi

El nombre de dosis de vaccíns contra la Covid administrats des del gener puja a 41.473, amb un increment de 1.991 respecte a les dades facilitades pel ministre Martínez Benazet divendres al migdia. Només dues de les injeccions corresponen a segones dosis, de manera que el total queda en 10.938 persones amb les dues inoculacions d'un fàrmac contra el SARS-CoV-2. I en el cas de la primera dosi la xifra se situa en 30.535 punxades, el que representa que un 46,2% dels 66.000 ciutadans que Salut considera població vacunable ja han rebut almenys una injecció de la vacuna.

tracking