BALANÇ POLICIAL

La policia deté un home begut amb un trau sagnant al cap per amenaçar-los

El cos d'ordre va arrestar un total d'11 persones durant la setmana passada

Dos comerços denuncien a la policia estafes des de números de telèfon de l'estrangerARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va arrestar tres homes com apresumptesautors de delictes contra l'honor, injúries. Segons informa el cos en el balanç setmanal, els agents del cos d'ordre van ser requerits el passat dimecres a la matinada a Andorra la Vella quan una persona es trobava estesa al terra degut presumiblement a una ingesta abusiva d'alcohol. Sobre lloc l'interessat presentava un trau sagnant al cap, motiu pel qual el cos de seguretat va requerir els serveis d'emergència per guarir-lo de la ferida. L'home presumiblement degut al seu estat va teniruna actitudinjuriosa i amenaçadora envers els agents interventors, tanmateix van decidir dur-lo al seu domicili, però aquest una vegada al lloc es va negar a entrar, i va proferir a amenaçar els agents i a resistir-se. El resident de48anys va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes contra l'honor -injúries-, contra la llibertat -amenaces- i la funció pública -resistència i desobediència-.

L'altre cas va ser el d'un home resident de21anys que la policia va detenir també dimecres passat a les 20:38 hores a Andorra la Vella, perquèconduïauna motocicleta forçant les marxes i produint sorolls molestos. En ser sancionat, aquest va tenir un comportament arrogant i irrespectuós envers els agents. L'home va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat -amenaces- i la funció pública -resistència i desobediència-.

D'altra banda, ahir diumenge a les 07:25 hores a Ordino, la policia va ser requerida pel Servei de Circulació de laparròquia perquèun home resident de21anys, els va escridassar i proferir injúries. Els agents del cos de l'ordre el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte contra l'honor.

Pel que fa a la resta del balanç policial de la setmana, el cos d'ordre públic va detenir 11 persones. D'aquestes, 8 van ser denunciades per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, i els 3 restants van ser acusats per altres delictes.

tracking