Un rol exemplificadorFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En els moments més complicats, la societat demana que els seus representants públics facin un pas endavant i apliquin aquella mítica frase feta de predicar amb l’exemple. I en el cas de la pandèmia, això vol dir rebre la vacuna quan toqui i amb la marca farmacèutica que s’estigui administrant. “He de dir que estic molt content de poder-me vacunar avui”, va dir ahir el cap de Govern, Xavier Espot, abans d’entrar a l’antiga plaça de braus per rebre la primera dosi del vaccí, i va afegir que, “a més a més, em fa content que m’hagi tocat rebre el que ha generat més polèmica i un cert rebuig com és el d’AstraZeneca”. Espot va afegir que “crec que faig el que he de fer vacunant-me, tant per mi com per protegir les persones de l’entorn, i considero que als polítics ens pertoca tenir un rol exemplificador”.

I és que, a hores d’ara, tot el Govern del país ja es troba vacunat amb la primera dosi. Ahir només mancava Espot, que va rebre la inoculació pels vols de les dues del migdia, i va cloure la ronda governamental la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, que tenia hora a les tres de la tarda. “Si la meva vacunació serveix per passar el missatge que els àmbits que represento puguin fer ús de la vacuna i de la possibilitat de vacunar-nos tots, endavant”, va dir la ministra.

Precisament, el vessant econòmic va ser un altre dels trets importants que va ressenyar Espot, tot comentant que “per tal de poder sortir de la pandèmia ens hem de vacunar, perquè s’ha demostrat que és el millor mètode per fer que tot torni a funcionar amb normalitat”. Al seu torn, Riva va comentar les dificultats viscudes pels sectors que representa al llarg de la pandèmia i va dir que “són àmbits en què s’ha hagut de fer molt esforç als protocols, per realitzar proves esportives o esdeveniments culturals, i és una eina molt útil per poder relaxar mesures, reprendre la normalitat, ampliar aforaments i tenir una pràctica més segura de l’esport i la cultura”.

Un rol exemplificador

tracking