SEGURETAT

Protecció Civil podrà utilitzar el Centre Esportiu del Pas de la Casa

Cristian Pons va signar un acord amb Laura Mas per poder-les utilitzar com a alberg provisional en cas d'emergències

Cristian Pons i Laura Mas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de Protecció Civil, Cristian Pons i la cònsol major d'Encamp, Laura Mas van segellar ahir, divendres 4 de juny, l'acord que formalitza l'accés del cos de seguretat a les instal·lacions del Centre Esportiu del Pas de la Casa com a alberg provisional en cas d'emergències. L'establiment comptarà amb el suport logístic de la Creu Roja. La capacitat estimada serà de fins a 100 persones i tindrà espais de descans, assistència mèdica, higiene, restauració i lleure, amb el material aportat per Protecció Civil.

El projecte, que va ser impulsat al desembre i gestionat pel departament de Protecció Civil, té l'objectiu de donar una resposta adaptada i organitzada en cas de necessitar aquest tipus d'equipament en qualsevol part del territori i cerca poder anticipar-se a situacions que puguin requerir-ne l'ús.

L'elecció del Pas de la Casa per tal de fer aquest alberg provisional per a emergències noésun fet casual, ja que el fet que sigui un punt fronterer, i la particular carretera que uneix la localitat encampadana amb França, el converteixen en un punt idoni, especialment de cara a les nevades que es puguin produir durant la temporada d'hivern.

El departament de Protecció civil va comunicar la firma d'aquest acord a través de les xarxes socials, aprofitant per mostrar el seu agraïment al comú encampadà.

tracking