MARATÓ

La OTSO Travessa d'Encamp comptarà amb 300 inscrits

La cursa més antiga del país, enguany inclou la marató de muntanya i puntua per la Copa Andorrana de curses de muntanya de la FAM

La novetat de la 38a edició és la modalitat de la marató de 42km

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 38a edició de la OTSO Travessa d'Encamp arrenca aquest cap de setmana amb 300 inscrits. La cursa, que és una de les pioneres al país,comptarà amb quatre modalitats: 7km, 12km, 21km i finalment la marató de muntanya de 42 km, la novetat d'enguany.

Durant la roda de premsa d'avui el conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez ha remarcat que la cursa ha "esdevingut un element de dinamització econòmica de la parròquia", ja que per exemple el 35 % dels participants són de fora de país. Segons informa el comú, Fernàndezha donat la benvinguda a la parella de corredors d'ultratrails, el neozelandès, Ian Morgan, inscrit a la carrera de 42 km, i la xilena, Fran Gibar, inscrita a la cursa de 21 km.

El director tècnic de la FAM, Carlo Ferrari, ha felicitat a l'organització i ha posat de relleu hi participaran sis corredors de l'equip nacional, 3 a la de 42 i 3 a la de 21 km, i ha anunciat que es farà entrega dels premis de la Copa d'Andorra de l'any passat que no es van poder entregar per la pandèmia.

El comú destaca la part solidària de l'esdeveniment, ja que cada euro de cada inscripció és per UNICEF i un per Creu Roja. Els horaris de sortida de la cursa serandissabte a les 7:30 h del matí, i diumenge, a les 8:30 h, 9:30 i 10:30 h de més a menys quilòmetres, per evitar aglomeracions.

tracking