SOLIDARITAT

L'Escola Andorrana de Batxillerat guanya el Premi Unicef Andorra 2021

Els premis han començat amb una menció especial al Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra com a tercer finalista

La 5a edició dels premis s'ha entregat avui en un acte a l'escola Vatel Andorra International Business d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 5a edició del Premi Unicef Andorra 2021 s'ha entregat avui en un acte a l'escola Vatel Andorra International Business d'Encamp. La guanyadora ha estatl’Escola Andorrana de Batxillerat amb el Projecte de Participació, Actuació i Servei (PAS) i Projecte de Creativitat, Activitat i servei (CAS) que porten a terme els seus alumnes durant el curs escolar. El projecte permet als joves implicar-se en l’entorn social proper, partint dels seus interessos, motivacions i fortaleses.

En segon lloc, i enguany de forma excepcional i a causa de la situació sanitària, el Jurat ha decidit concedir un "Premi Especial "al mestreCarles Perea, pel Projecte Voluntariat Docent que durant el mes de juliol del 2020 va donar suport educatiu als infants més vulnerables a causa del confinament, i en tercer llocel Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra pel Servei d’Atenció psicològica que van oferir a la població (infants, joves i adults) suport psicològic per la situació de pandèmia de la Covid-19.

Els premis han començat amb una menció especial al Col·legi Oficial de Psicòlegs d’Andorra com a tercer finalista, per la seva contribució al benestar psicològic d’infants, joves i adults d’Andorra, segons informa l'agència en un comunicat.El COPSIA va oferir suport psicològic telefònic gratuït durant els mesos de confinament a totes aquelles persones que van necessitar l’ajuda d’un professional.

Aquest premi, creat el 2012, té per objectiu reconèixer la feina que persones, de manera voluntària i molt sovint anònima, duen a terme a favor dels infants, a Andorra i arreu del món.

tracking