Els casos actius baixen a 98

Salut ha detectat vuit contagis des d'ahir

Hospital Nostra Senyora de Meritxell

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La xifra de persones amb la Covid se situa a nivells mínims des de fa mesos en baixar del centenar. El ministeri de Salut ha informat aquesta tarda que hi ha 98 casos actius de persones amb el virus, una dotzena menys que ahir, amb un total que suposa la xifra més baixa des del 19 d'agost de l'any passat quan hi havia 96 infectats pel SARS-Cov-2. Els positius nous detectats en les últimes hores han estat 8 que eleven els afectats des de l'inici de la pandèmia fins a 13.752 diagnosticats. Les altes registrades des de dimecres a la tarda ascendeixen a 20 i situen el global en 13.527.

La situació a l'hospital continua sense afectats amb quadres greus ja que només hi ha 4 ingressats en habitacions de planta. I la incidència als centres educatius també és baixa amb 2 aules amb alumnes confinats a casa i 5 en vigilància passiva.

El Govern ha actualitzat la xifra de vacunats que ahir es va incrementar en 1.293 persones que van rebre la segona dosi del vaccí. El total d'injeccions contra la Covid inoculades des del gener puja a 38.551, de les quals 10.934 corresponen a segones dosis de les dues fòrmules que s'estan administrant al país: Pfizer i AstraZeneca.

tracking