Andorra cau contra la República d'Irlanda 1-4

Vales ha avançat els tricolors, però els visitants han remuntat el dia del retorn d’Ilde Lima a la selecció

Andorra cau contra la República d'Irlanda 1-4Fernando Galindo

La selecció ha caigut 1-4 contra la República d’Irlanda en un duel amistós a l’Estadi Nacional el dia del retorn d’Ilde Lima a la selecció després del veto imposat per la FAF. Andorra s’ha avançat gràcies a Marc Vales, però dos gols de Parrot en tres minuts han capgirat el partit.

Primera arribada ha estat per Andorra amb una falta servida perCervósque MarcValesva rematar des del segon pal, tot i que sense cap dificultat pel porter irlandès. Els visitantsa poc a pocs'han anat fent amos i senyors del partit, sense ocasions gaire clares, però.A poc a poc, la República d'Irlanda ha anat collant més a Andorra, i a punt ha estat d'avançar-se al 37 amb una rematada de cap de Collins després d'una centrada deKnight. El marcador, però, no s'ha mogut i el duel ha arribat al descans sense gols.

A la represa, Andorra s'ha avançatsis minuts desprésde joc gràcies a un cop de cap de MarcValesque ha rematat amb el cap una centrada d'Àlex Martínez. I només dos minuts després, els tricolors han estat a punt de fer el segon amb un tir deCucuque ha marxat desviat. Però l'alegria no ha durat gaire als homes deKoldoAlvarezde Eulate, que han vist com Parrot empatava sis minuts després gràcies a una jugada individual i un xut creuat. A la següent jugada,Curtisha estat a punt d'avançar els visitants, però la seva rematada a porta buida ha sortit fora.

La remuntada, però, no ha trigat gaireenarribar i al minut 61Parrottha anotat el doblet després d'una centradade Hourihaneque ha rematat el davanter, i onIkerAlvarezhagués pogut fer alguna cosa més. Amb el marcador capgirat, el principal al·licient era veure siIldeLima reapareixia amb la selecció després del veto imposat per laFAFque l'havia tingut més d'un any sense vestir la samarreta de l'equip nacional, i finalment, al minut 76 el central de l'InterEscaldes ha entrat al terreny de joc. A més, el defensa Èric dePablosha debutat amb la selecció internacional.

La República d'Irlanda, però, encara ha tingut temps d'arrodonir el triomf amb els gols deKnightiHorgan.