Sanitat

L'Àrea de Salut continua a l'espera de tenir nou cap

El personal creu que a l’agost es farà un edicte públic per al càrrec

L'Àrea de Salut continua a l'espera de tenir nou capFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Àrea de Salut Mental de l’Hospital continua òrfena i poc s’ha avançat. Amb l’actual màxim responsable, Joan Escoter, que ja ha anunciat que deixa el càrrec, els professionals del departament estan a l’espera que el director del SAAS mogui fitxa.

Una de les possibilitats seria que l’anterior cap de l’àrea, Gemma Garcia, retornés a agafar les regnes, ja que va quedar segona a l’edicte públic que es va fer per designar el màxim responsable, però aquesta opció sembla del tot descartada, segons van apuntar fonts dels professionals que hi treballen i que es mostren molt incòmodes amb la situació actual. El director del SAAS, Josep Piqué, ha donant mostres visibles que no desitja el retorn de Garcia, “i això es va fer palès quan l’edicte públic de fa un any”, van assenyalar les mateixes fonts, que van precisar que això seria una decisió lògica però no és una condició sine qua non.

La possibilitat més pausible és que Escoter es reincorpori a la feina i que a l’agost, quan es compleixi un any que va assumir la màxima responsabilitat, es torni a convocar un edicte públic.

Les fonts van apuntar que no serà fàcil contractar un professional de prestigi, ja que els sous són similars als d’Espanya i encara que ser cap d’Àrea comporta un complement, no compensa el fet de desplaçar-se a Andorra amb un vivell de vida més car, lloguers també elevats, i que això està dificultant molt la contractació de personal.

També queda pendent la substitució del cap de l'UCI, que també hi va renunciar. Les fonts van remarcar que l’ambient de treball no és el més idoni per aconseguir la fidelitat del personal.

tracking