PARRÒQUIES

El camí del Tamarro de la Comella incorpora un circuit d'equilibris per als infants

L'excursió per buscar l'Andy, el Tamarro d'Andorra la Vella, compta amb cinc estructures d'equilibri per majors de 6 anys

El cònsol menor, David Astrié i el conseller d'Aparcaments i Patrimoni natural, Gerard Menardia visitant la infraestructura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'excursió a la zona de la Comella per buscar l'Andy, el Tamarro d'Andorra la Vella, és més entretinguda aquesta setmana pels infants. Segons informa el comú, al llarg del quilòmetre de la pista s'ha habilitat un circuit de cinc estructures d'equilibri, adreçades a infants majors de 6 anys, amb l'objectiu de fer-lo més atractiu i divertit i comptar amb un nou circuit familiar a la parròquia.

Aquesta zona, que també és un camí de BTT pels més petits, vol posar en valor els espais naturals de la vila. De fet,l’excursió cap al Tamarro és l’inici del circuit dels Miradors de l’Obaga que es va habilitar el mandat passat per potenciar l’extensa xarxa de camins d’Andorra la Vella. Aquesta acció vol donar a conèixer el vessant més sostenible de la parròquia.

El comú ha invertit 9.200 euros a les millores, realitzades gairebé de manera íntegra pel personal de l’àrea forestal, del que s’ha rebatejat com el Camí del Tamarro i al qual s’han instal·lat també baranes de fusta per embellir i millorar la zona. El projecte, és una acció de país que es va posar en marxa l'any passat entre els set comuns i Andorra Turisme.L’àrea de la Comella, arran de la instal·lació de l’Andy, ha incrementat notablement les visites.

tracking