POLICIA

Detinguts dos homes per possessió de 0,5 grams de cocaïna

Un home no resident de 22 anys va ser arrestat a Andorra la Vella i l'altre, resident de 20 anys, al Pas de la Casa

Corts revoca les mesures dictades contra un policia per revelació de secretsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home no resident de 22 anys, va ser detingut dijous passat a les 00.34h a Andorra la Vella per possessió de 0,5 grams de cocaïna, endemés d’una petita porció d’haixix. Segons ha informat la policia, se'ls va requerir pel soroll que realitzava un grup de joves a la via pública. Davant d'aquest fet, el cos va procedir al seu control, trobant-li al detingut la droga esmentada. Per altra banda, la policia també va detenir un home resident de 20 anys per possessió d'un embolcall que contenia 0,5 grams de cocaïna. En aquest cas, els fets es van dur a terme divendres passat a les 00.50h al Pas de la Casa.

El dijous de la setmana passada, a les 10:40 hores i 11:20 hores, la policia va actuar en dos homes residents de 25 i 29 anys, elprimer com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat i la llibertat sexual i el segon com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat. La presència del cos va ser requerida a la parròquia de La Massana.

Pel que fa a la resta del balanç policial de la setmana, el cos d'ordre públic va detenir 21 persones. D'aquestes 12 van ser denunciades per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, mentre que 2 contra la salut pública i els 7 restants van ser acusats per altres delictes.

tracking