COS D'ORDRE

Arrestat un home per marxar sense pagar d'un restaurant i enfrontar-se a la policia

Els fets van tenir lloc divendres passat a Escaldes-Engordany quan l'home, resident de 42 anys, va insultar i amenaçar els agents en detenir-lo

La Fiscalia acusa un policia de maltractar un detingutFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va arrestar durant la setmana passada quatre homes com apresumptesautors d'un delicte contra l'honor, injúries. Segons informa el cos en el balanç setmanal, els agents del cos d'ordre van ser requerits el divendres passat a les 21:55 hores en un local de restauració d'Escaldes-Engordany quan dues persones van marxar del restaurant sense fer efectiu l'import de la consumició. En ser controlats per la patrulla, un dels interessats va reaccionar de manera desproporcionada vers els agents. L'home, resident de42anys, va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes contra l'honor, injúries; la funció pública, resistència i desobediència, i la llibertat, amenaces.

A més, un home resident de37anys va ser arrestat el dissabte a les 19.05 hores al Pas de la Casa, quan el cos va ser requerit perquè es trobava en estat d'embriaguesa per la via pública. En procedir al seu control, aquest va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents interventors i se'l va detenir com a presumpte autor d'un delicte contra l'honor, injúries.

D'altra banda, el passat diumenge a la matinada, els agents del cos d'ordre, van detenir dos homes a Escaldes-Engordany. Un dels casos es va donar a les01.10 hquan el cos va ser requerit per uns sorolls en un domicili particular. Al lloc, en identificar l'inquilí, un home resident de29anys, va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents interventors i va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra l'honor, injúries. L'altre casvaser el d'un home no resident de33anys, controlat a la via pública i en estat embriac. Durant la intervenció, aquest va mostrar una actitud desafiant i va reaccionar de manera desproporcionada vers els agents interventors. En aquest context, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra l'honor, injúries, i la funció pública, resistència i desobediència.

Pel que fa a la resta del balanç policial de la setmana, el cos d'ordre públic va detenir 21 persones. D'aquestes 12 van ser denunciades per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit, mentre que 2 contra la salut pública i els 7 restants van ser acusats per altres delictes.

tracking