HISTÒRIA

Govern i el comú escaldenc junts en la restauració del Dodge Fargo

Ambdues administracions han arribat a un acord de col·laboració per donar suport a l'Associació Velles Cases Andorranes sobre l'antic autobús

Entesa entre el Govern i el comú d'Escaldes-Engordany pel Dodge Fargo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ministeri de Cultura i Esports i el comú d'Escaldes-Engordany han arribat a un acord de col·laboració per donar suport a l'Associació Velles Cases Andorranes en el procés de restauració del vehicle Dodge Fargo. Governinformaque s'ha decidit fer front comúa l'impulsde la restauració d'aquest icònic vehicle que ja se li va donar suport amb anterioritat.

En aquest context, Velles Cases Andorranes comptarà amb la col·laboració econòmica i un espai per ubicar el vell Fargo, aprovats a la darrera sessió de Consell Comunal, al que se sumarà l'aportació econòmica per part del Ministeri i el suport tècnic per a assolir la màxima fidelitat i qualitat en la restauració. Aquesta entesa, segons Govern, marca que els propers passos d'actuació sobre l'antic autobús, s'hauran de fer sota criteris d'interès públic i preservant el valor patrimonial que té. Així mateix, s'ha acordat que s'incorporarà la història del Fargo dins el relat del transport públic al país i que els visitants del vehicle puguin gaudir d'una experiència immersiva.

tracking