Les persones ingressades a l'hospital baixen a quatre

D'aquestes, 2 es troben a l'UCI, 1 de les quals amb respiració mecànica

L'entrada de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nombre de persones que estan ingressades a la planta Covid de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha tornat a baixar. En les darreres 24 hores s'han donat d'alta a tres pacients més, fet que disminueix el total d'ingressats a 4, davant els 7 registrats ahir. Les dades mostren la tendència a la baixa de la pandèmia que es porta registrant en els últims dies. D'aquestes, 2 persones es troben a l'UCI, 1 de les quals amb respiració mecànica segons ha informat el SAAS.

Les darreres xifres facilitades pel Govern ahir, mostraven un petit repunt quan als nous casos actius, quese’n van diagnosticar 18, així que el total de positius des que va començar la pandèmia s’eleva fins a 13.510.Per contra, les persones que han superat ja la malaltia pugen fins a 13.155, 16 més que dijous, que provoca que els casos actius pugin en dos, fins a 228. Pel que fa a la taxa de reproducció del virus, dijous era de 0,90.

Sobre la població escolar, Mas va exposar que hi havia 17 aules que es trobaven sota vigilància activa per part del ministeri. D’aquestes, sis es trobaven totalment confinades, mentre que les onze restants tenien algun dels alumnes aïllat.

tracking