LABORAL

El Sipaag lamenta que no se'ls presenti el pacte d'Estat per les pensions

L'organització es queixa que parlant amb un sindicat no es pot donar per informada la resta d'organitzacions que representen els treballadors

El Sipaag demana a Govern més protecció per als empleats públicsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag) assegura en un comunicat que ningú s'hi ha posat en contacte per presentar-los la proposta d'acord per a un pacte d'Estat per a la sostenibilitat de les pensions. Des de l'organització, demanen que s'especifiqui amb quins sindicats ha parlat l'administració perquè, segons diuen, "no existeix en l'actualitat cap plataforma o agrupació que permeti parlar de sindicats de manera genèrica, sinó que cada sindicat és independent". Sipaag es queixa que parlant amb un sindicat no es pot donar per informada la resta d'organitzacions que representen els treballadors.

L'organització lamenta que "el fet d'esmentar els sindicats de forma genèrica resulta poc transparent i provoca confusió" i afegeix que així, els afiliats poden pensar que les mesures proposades per l'administració han estat consensuades quan "la majoria de vegades no és així". El Sipaag diu que hi ha poca representació sindical en general i que en els pactes d'Estat caldria buscar la màxima participació i implicació dels traballadors del país.

tracking